Godmorgen eller godaften min skat

Nu ved jeg jo ikke om du åbner lågen til morgen eller til aften....det bestemmer du helt selv :)

Håber du får en dejlig juleaften, selv om det ikke lige er det sammen som normalt! Ville virkelig ønske at vi skulle fejre jul sammen, men det må vi have tilgode til næste år :)

Jeg glæder mig vildt meget til at vi skal skype sammen skat! Håber vi kan skype mindst et par gange :) Det er jo juleaften :)

Du må undskylde at jeg ikke har fået svaret på din søde besked, som jeg har fået to gange på Viber og to gange på sms :) Der har bare været drøn på hele aftenen, så jeg har slet ikke haft tid.

Hold op hvor blev pigerne bare galde for dine gaver! De pakkede først alle deres gaver op og derefter fløj de begge to lige i de gaver du havde givet dem :) Det kunne have været så dejligt hvis jeg kunne have sagt at de var fra dig! Men vi må spille både Scooby Doo og modellervoks-spil når du kommer til burger-aften i januar :)

Skat, jeg håber du ved hvor meget du betyder for mig! Jeg har aldrig følt sådan her før, og jeg glæder mig bare til hver eneste dag sammen med dig resten af mit liv!

Jeg er rigtig glad for at blomster og champagne gjorde dig glad! Jeg lover dig at det ikke er sidste gang jeg gør noget i den stil! Jeg er så heldig at have en kæreste som dig, og jeg vil altid huske at vise hvor forelsket jeg er og aldrig tage dig for givet! Du er den skønneste og mest unikke pige jeg nogensinde har mødt, og jeg er bare så lykkelig for at du vil have mig!

Skat.....nu får du dagens låge!

Elsker dig!

Din for evigt!

 

Rigtig glædelig jul! Håber dagens låge gør dig glad :) <3 <3 <3